За Нас
Дейности
Проекти
Ресурс
Продажби
За контакти
Водещи ценности
История
ISO Сертификати
Строителство на жилищни, производствени, смесен тип сгради 
Изпълнение на ВиК инсталации
Продажба на жилища
Представителство на фирма ROMEX
Продажба на ВиК материали
Продажба на софтуер
Строителство на жилищни, производствени, смесен тип сгради 
Изпълнени ВиК инсталации
Строителна техника
Складова база и офиси 
Автопарк
Продажба на жилища
Продажба на ВиК материали 
Продажба на софтуер
   
 

Началo Дейности Представителство на фирма ROMEX

   
 
Реклама

 


За нас Области на приложение Системи на ROMEX Материали Контакт

Системи на ROMEX

Паркинги и гаражи

Подови покрития за защита на закрити и подземни гаражи
Закритите и подземни гаражи са изложени постоянно на най-големи механични, химически и термични натоварвания като например износване на платната за движение, изтичане на масло и бензин, както и на влага, обусловена от климатичните условия. Особено през студените годишни сезони в гаражите се вкарват лед, сняг и преди всичко агресивни солни разтвори. За да се гарантира оптимална защита на натоварваните бетонови повърхности, ROMEX® предлага подходящите системи за всички зони като например входове, рампи, пътни платна, както и паркоместа, открити пространства и наземни площи.

Отворено за пародифузия покритие

ROMPOX® 1009/1010

Технически най-сигурното решение за: Подове с обратно, съответно перманентно овлажняване Пресни бетонови повърхности, тъй като те могат да бъдат покрити още след 5-6 дни

Отвореното за дифузия на пара покритие ROMPOX® 1009/1010 дава възможност за скъсяване на времето за строителство до 20 дни

Стадиони

Защита и уплътнение на стадионите със системите на ROMEX®

Мостове

Защита и уплътнение на мостове от стомана и бетон

Бетонови мостове
Системата от епоксидни смоли на ROMEX® за прилагане като грунд, запечатка и нулева шпакловка, съответно безбитумни заваръчни ленти върху бетон съгласноTL/TP-BEL-EP на Федералното министерство по транспорт, издание 1987 и новата разпоредба ZTV-ING, част 7 Мостови покрития, се прилага по целия свят от много години с голям успех.
Стоманени мостове
Уличните и железопътни мостове също трябва да са защитени от корозия. Дали това са стари, или нови конструкции, те се нуждаят от ефективна анти корозионна защита, която ние с нашите покрития ROMEX ® можем да гарантираме ефективно и трайно. Покритията на ROMEX® са перфектно адаптирани към очакваните натоварвания от корозията. При стоманените мостове ние предлагаме висока корозионна защита за ортотропни плочи.

Декор

ИНДУСТРИАЛНИ ПОДОВИ ПОКРИТИЯ

ROMPOX® Designdekor
ROMPOX® Chipsdekor
ROMPOX® Stonedekor

ESD- покритие


ROMEX® ESD- и електростатично отвеждащи (ЕА) покривни системи

При нерегулираното електростатично отвеждане се увреждат електронните елементи. Това става незабелязано. Дори и едно разреждане над 100 V може да увреди Вашите елементи. Последствието е големи финансови загуби като например поради възстановяване. ROMEX® ESD- и електростатично отвеждащи (ЕА) покрития предотвратяват такива щети, тъй като те гарантират регулирано отвеждане през пода!

Освен това системата на ROMEX® предлага за разлика от всички други системи на пазара следните предимства:
- Системата не зависи от дебелината на слоя, а с това всички затруднения при полагането и проблемите с грешните резултати от измерванията остават в миналото!
- Само един износващ се пласт,няма допълнителна запечатка, която трябва да се подновява редовно, както при обикновените познати системи!
- Доставя се в светли цветови нюанси до RAL 9001 ! Обусловено от системите досега светлите цветове не се предлагаха!

Хранително-вкусова промишленост


ROMEX® Покривна система за непропускащи течности, отлични хигиенични и лесни за поддръжка подове и стени
Точният и правилен под в хранително – вкусовата промишленост и при производството на напитки е от съществено значение за цялостния стандарт на качеството на завода и неговите продукти. Тук на първо място трябва да се заложи на безопасността на труда и гарантиране на хигиената. Необработени бетонови подове, подове с монолитно покритие или фуги между плочките тук не могат да предложат оптималната защита, тъй като на тези места могат да се завъдят бактерии, гъбички и болестотворни микроби, нарушава се хигиената в завода. ROMEX® предлага индивидуални покривни системи за всички области, които са адаптирани към нуждите на потребителя.

Независимо от това, дали се касае за мокри или сухи помещения, автомобилна или самолетна индустрия, електроника, фармацевтика или хранително – вкусова промишленост, гаражи, складови помещения или спортни съоръжения,продуктите на ROMEX® предлагат винаги индивидуални решения за всеки индустриален отрасъл
 
Untitled Document

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

© 2008 РУБИКОН ООД. Всички права запазени.
РУБИКОН ООД

:: Начало :: За нас :: Строителство :: В и К инсталации :: Продажби :: За контакти ::