За нас
Дейности
Проекти
Ресурс
Продажби
За контакти
Водещи ценности
История
ISO Сертификати
Строителство на жилищни, производствени, смесен тип сгради
Изпълнение на ВиК инсталации
Продажба на жилища
Представителство на фирма ROMEX
Продажба на ВиК материали
Продажба на софтуер
Строителство на жилищни, производствени, смесен тип сгради
Изпълнени ВиК инсталации
Строителна техника
Складова база и офиси
Автопарк
Продажба на жилища
Продажба на ВиК материали
Продажба на софтуер
   
 

Началo За нас

   
 
Реклама

 

За Нас

"РУБИКОН" ООД е създадена март 1995 г., гр.Варна с адрес ул."Солун" № 3. Основен предмет на дейност на фирмата е строителство. В последните години фирмата се специализира в изпълнението на В и К инсталации. С интерес следим развитието на новите технологии, свързани с работите по ВиК инсталациите и се стремим в дейността си да отговаряме на динамично, развиващият се строителен пазар. В "РУБИКОН" ООД работят около 160 души. Фирмата разполага със собствена складова база в кв."Изгрев" гр.Варна.
Представители за региона сме на "ЕК+" за "BUILDING MANAGER" (програма за ценообразуване на база УСН), "ВАВИН БЪЛГАРИЯ" - ЕООД, "REHAU" и Капитан Дядо Никола.
"РУБИКОН"ООД е сертифицирана по ISO 9001:2000, носители сме на два сребърни и един златен сертификат за „Най-добра строителна практика” за средни предприятия за 2004, 2005 и 2006 г., също така 2004 г. получихме диплом за „Най-добра реалицация на офис сграда” в регионалния конкурс „Златен отвес” организиран от Камара на строителите в България ОП гр. Варна за Офис сграда бул.”Вл.Варненчик” 110, гр Варна, Гл.проектант „Дизарх” арх. Светослав Станиславов.
Стратегическа цел на "РУБИКОН"ООД постигането на високо качество и непрекъснато усъвършенстване на продукта, както и по-високо ниво на удовлетвореност на клиента. Това налага установяване и поддържане на непрекъснат контакт и обратна връзка с клиентите с оглед правилното разбиране и пълното определяне на техните потребности, желания и изисквания.
Ние залагаме както на качественото изпълнение и спазване на сроковете, така и на гаранционното обслужване по видове строителни и монтажни работи след пускане в експлоатация на готовия продукт. По този начин се постига пълна удовлетвореност на изискванията на клиента, както и много важната за дружеството обратна връзка относно качествените показатели и постигнатото ниво на изпълнение.

 
Untitled Document

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

© 2008 РУБИКОН ООД. Всички права запазени.
РУБИКОН ООД

:: Начало :: За нас :: Строителство :: В и К инсталации :: Продажби :: За контакти ::